Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava organizează, in perioada 14 – 31 ianuarie, orele 9:00 – 15:00, recrutarea şi înscrierea voluntarilor în cadrul Campaniei „Salvator din pasiune”.

Pentru înscriere, voluntarul trebuie să îndeplinească următoarele condiții: vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani,  apt din punct de vedere medical, să nu fi fost condamnat pentru săvârşirea de infracţiuni cu intenţie și să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul serviciilor ISU.

La înscriere, candidatul trebuie să prezinte un dosar care să cuprindă următoarele documente: cerere de înscriere (modelul se găseşte la unitate), certificat de cazier judiciar (doar pentru persoanele peste 18 ani),  copie după actul de identitate,  aviz psihologic eliberat de către cabinet psihologic, organizat în baza Legii nr. 213/2004, având una din specialitățile „Psihologie clinică” sau „Psihologie aplicată în domeniul securitate națională”,  act doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare, adeverinţă medicală din care să reiasă cumulativ cel puțin două din următoarele criterii: „Nu se află în evidență cu boli cronice”, „Apt efort fizic mediu” sau „Clinic sănătos”,  acordul părinţilor/tutorelui legal, doar pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani (modelul se găseşte la unitate).

„Informaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor, tel. 0230.524426, int. 27.113.Pentru informații ulterioare privind activitatea de voluntariat, dar și alte informații de interes din domeniul de referință, abonați-vă (cu Like) la pagina noastră de facebook”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Articolul precedentTânără rănită pe pârtia Veverița, după ce a fost lovită de un alt schior
Articolul următorDSP Suceava: În sezonul 2018-2019 în județul Suceava nu a fost confirmat niciun caz de gripă