Tânărul de 24 de ani, care a luat cu forța o fată în mașină și a violat-o pe un drum forestier, a fost trimis în judecată.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a individului pentru săvârşirea infracţiunilor de „viol”,  „lipsire de libertate în mod ilegal”, şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Potrivit procurorilor, în data de 02 iunie, în jurul orei 11.00, victima, o minoră în vârstă de 15 ani, a fost trimisă de tatăl ei, la un magazin din satul Vadu Negrilesei pentru a-i cumpăra un pachet de țigări. Pe drum fata s-a întâlnit cu verişoara sa, şi fratele acesteia, care se afla cu bicicleta şi au continuat drumul împreună către magazin.

Victima a făcut cumpărături după care, cei trei minori au ieşit din magazin, iar după aproximativ 50 metri, verişorul acesteia a luat-o înainte pe bicicletă. Băiatul s-a întâlnit pe drum cu tânărul de 24 de ani care se deplasa cu autoturismul pe DC 31 din direcţia satului Negrileasa spre locuinţa sa.

De asemenea, pe drumul de întoarcere de la magazin, în apropierea intersecţiei DC 31 cu Drumul Forestier Pârâul Florii, minora de 15 ani şi verişoara sa, au observat că bărbatul urca pe jos panta ce face accesul la locuinţa sa, iar autoturismul său, era parcat cu faţa către poarta de acces în locuinţă. Individul când le-a observat pe cele două minore s-a întors și le-a așteptat la mașină. Acesta a invitat-o pe minora de 15 ani să urce în mașină, spunându-i că nu va păţi nimic rău, apoi a îmbrăţişat-o, iar fata a început să plângă.

Cele două minore au luat-o la fugă pe DC 31 spre casele lor, dar după aproximativ 50 de metri, în apropierea unui podeţ, fata de 15 ani a fost prinsă de bărbatul de 24 de ani, care a întors-o din drum aproximativ zece metri spre mașina lui. La scurt timp, la faţa locului a ajuns și verișorul fetei, care a văzut când bărbatul a luat-o pe adolescentă cu forța în mașina lui. Totodată, în același autoturism a urcat și cealaltă minoră, verișoara victimei. Băiatul a plecat imediat să anunțe părinții victimei de cele întâmplate.

Bărbatul de 24 de ani a pornit autoturismul şi a condus pe DC 31 deplasându-se aproximativ 15 m până la drumul forestier Pârâul Florii, din satul Vadu Negrilesei, comuna Stulpicani, traseul fiind într-un loc izolat, fără locuințe.

După aproximativ 800 m, acesta a oprit autoturismul și a dat-o jos din mașină pe verișoara victimei.

Imediat, individul a blocat portierele și a ținut persoana vătămată strâns de mâna dreaptă, deși aceasta țipa să o lase în pace, împiedicând-o să coboare din mașină și să meargă acasă, lipsind-o în continuare de libertate.

Acesta a continuat traseul până la bariera ce face accesul în fondul forestier, unde a oprit autoturismul şi prin constrângere fizică a întreţinut un raport sexual cu minora.

În acest timp, verișorul fetei a anunțat membrii familiei victimei, care s-au deplasat în locul indicat, unde i-au găsit pe cei doi, dezbrăcați, în autoturismul tânărului. Rudele au sunat la SNUAU 112 și au solicitat intervenția organelor de poliție. Individul a arestat.

Conform verificărilor făcute de către organele de poliţie s-a stabilit că bărbatul nu poseda nici permis de conducere.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Gura Humorului.

Articolul precedentO fată de 16 ani a ajuns la spital după ce s-a electrocutat în timp ce făcea curățenie
Articolul următor1.630 de candidați s-au înscris pentru a doua sesiune a Bacalaureatului, în județul Suceava