Incendiu în municipiul Rădăuți, miercuri după-amiază. Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardea vegetația uscată de pe un teren, iar flăcările erau propagate la mai mulți stupi de albine și la un depozit (în aer liber) de cauciucuri uzate. Trei saivane dezafectate, aflate în imediata apropiere, erau în pericol să fie cuprinse de foc.

Cel mai probabil, din cauza unei țigări nestinse (aruncată pe vegetația uscată),  au ars aproximativ 3.000 mp de vegetație uscată, 30 de stupi de albine și 30 de cauciucuri uzate.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat cele trei saivane dezafectate și 70 de stupi de albine.

Tot miercuri, în jurul orei 20:30, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, în care a ars vegetația uscată de pe un teren cu o suprafață de aproximativ șase hectare, în satul Pleșca, comuna Mănăstirea Humorului. Potrivit pompierilor în urma incendiului nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă a fost foc deschis în spații deschise, pentru igienizarea terenului.

Articolul precedentAcțiune civică de plantare de copaci în centrul municipiului Rădăuți
Articolul următorMașina șefului Serviciului de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Suceava a fost vandalizată în plină zi VIDEO