În urma ploilor torențiale din județ, pompierii militari au fost solicitați să intervină duminică seară în două localități.

Județul suceava comuna valea moldovei satul mironu as ceav nu am văzut avem un primar care nu face nimic așteaptă nu.mai votat ?

Publicată de În Numele. Iubire pe Duminică, 14 iulie 2019

În municipiul Vatra Dornei pompierii au evacuat apa dintr-un subsol. Potrivit lui Alin Găleată, purtătorul de cuvânt ISU Suceava, pompierii au intervenit și în satul Mironu unde a fost evacuată apa dintr-o gospodărie. Aici apa a intrat inclusiv în bucătăria din locuință.

Județul Suceava se află sub incidența unei atenționări meteo cod galben de instabilitate atmosferică, până luni la ora 21.00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, la munte, în nordul și vestul Moldovei, nordul Munteniei și local în Transilvania, vor fi perioade cu înnorări accentuate și averse ce vor avea și caracter torențial. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp. Pe arii restrânse vor fi și descărcări electrice, intensificări temporare ale vântului și, posibil, grindină.

Articolul precedentCod galben de inundații pe râurile Suceava și Moldova până luni dimineață
Articolul următorAccident cu patru victime la Dumbrăveni. Un șofer a pătruns cu mașina pe contrasens VIDEO