Marcel Boloș – ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a anunțat că a întocmit un ghid cu spețe pe care l-a distribuit deja către toate oficiile poștale pentru cei care au nelămuriri privind cardurile penttru energie.

„Zilele acestea, cardurile de energie sunt distribuite de poștași ai Compania Naţională Poşta Română în toate colțurile țării.

Tot ei sunt pregătiți să vină în sprijinul beneficiarilor care se află în situații speciale sau au nelămuriri. De asemenea, call center-ul 031 9966 este disponibil pentru întrebări. În acest sens, în urma consultărilor, inclusiv a întrebărilor pe care le-am primit prin mesaje sau în comentarii din partea dumneavoastră, am întocmit un ghid cu spețe, pe care l-am distribuit deja către toate oficiile poștale. 
 
Îl atașez, sper că va clarifică orice fel de nelămuriri cu privire la utilizarea ajutorului de 1.400 de lei pentru plata facturilor la utilități. Vin cu rugămintea să îl distribuiți, pentru a ajunge la cât mai multe persoane interesate.

Fiind o măsură cu un asemenea impact în ceea ce privește numărul de beneficiari. Dar cu efort conjugat din partea tuturor celor implicați sunt sigur că putem să prevenim orice eventuală deficiență”, a transmis Marcel Boloș.

Articolul precedentVirgil Popescu, mesaj crucial pentru români în contextul embargoului asupra motorinei ruseşti: „Nu vor exista sincope în aprovizionare”
Articolul următorTemperaturi extreme în România. Zonele lovite de ger și viscol – avertisment ANM