Frații Tate ar putea primi astăzi noi vizite. Proxeneții au program pentru vizitatori, ceea ce înseamnă că s-ar putea prezenta din nou diplomați străini. Sunt deja mai multe zile de când sunt încarcerați în Arestul Central al Capitalei și au nevoie de haine și de bani.

Zilele următoare, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism va desfășura percheziții în dosarul fraților Tate. Cei doi vor fi duși la audieri, iar telefoanele acestora vor fi investigate.

În urmă cu câteva zile, pe 11 ianuarie, un număr de 5 mașini și 14 ceasuri de lux în valoare totală de aproximativ 18 milioane de lei au fost preluate de ANABI după sechestrul pus de DIICOT pe numele fraților Tate: Andrew și Tristan.

 

„Pe parcursul săptămânii curente, Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), din dispoziția procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, a preluat în administrare 29 de bunuri mobile (autovehicule şi ceasuri de lux), precum şi mai multe sume de bani, în lei, euro, lire sterline şi dolari SUA.

Până în acest moment a fost verificat telefonul uneia dintre cele două femei implicate în dosar.

 

După arestarea fraților Tristan și Andrew Tate, pentru viol și trafic de persoane, pe numele altor două persoane au fost emise mandate de arestare. Este vorba despre o fostă polițistă și un fotomodel.

Luana Radu și Georgiana Naghel sunt cele două femei numite de presa britanică „îngerii lui Tate”.

În vârstă de 32 de ani, Luana Radu a fost polițistă în București înainte de a renunța în urmă cu opt ani și a intra în industria videochatului. Pe Instagram este o mică celebritate, având peste 300.000 de urmăritori care-i urmăresc contul cu numele Ellie Dely. Aceasta l-a cunoscut pe Andrew Tate și a devenit asistenta lui, ajutându-l să-și administreze afacerile online.

Georgiana Naghel s-a născut în București, are 28 de ani și are și cetățenie americană. Daily Mail spune despre ea că este model, influencer și femeie de afaceri. Mai mult, de aproape un an ar fi iubita lui Andrew Tate, după ce l-a cunoscut pe la scurt timp după ce acesta a ajuns în România, acum cinci ani.

 

Ambele femei sunt acuzate că sunt cei mai apropiați „locotenenți” ai lui Tate, poliția susținând că au ajutat la constrângerea și controlul a cel puțin șase femei pentru a crea conținut pornografic pe rețelele sociale și l-au ajutat pe Andrew Tate să le țină în casă, „ca pe niște prizonieri”. Acum, Luana și Georgiana se află în arestul Poliției Capitalei, acolo unde sunt ținuți și frații Tate.

Şeful securităţii lui Andrew Tate a făcut o descriere dispreţuitoare a femeilor care l-au înconjurat pe controversatul influencer, în ciuda unei anchete a poliţiei privind acuzaţiile de agresiune sexuală şi exploatare împotriva sa. Tate neagă toate acuzaţiile.

Articolul precedentCele 6 semne ale unui stres uriaș – Cum scapi de atacurile de panică și insomnie
Articolul următorIndicele ROBOR pentru credite ipotecare a scăzut la 7,59%