FOTO Un cal și doi câini au pierit într-un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Corocăiești

Un cal și doi câini au pierit după ce au fost suprinși într-un incendiu izbucnit sâmbătă dimineață, în jurul orei 7.00, într-o gospodărie din Corocăiești.

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Verești, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Corocăiești, comuna Verești.
La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodărești, cu pericol de propagare la casa de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 10.35. Au ars depozitul de furaje pe o suprafață de 60 de metri pătrați, adăpostul de animale pe 16 de metri pătrați și bucătăria de vară pe 20 de metri pătrați. Au mai ars circa 7 metri cubi lemn de foc, 3 tone de fân și 700 de kilograme de porumb. S-au degradat izolația exterioară de pe o laterală a casei și elemente de tâmplărie din PVC și lemn.

În incendiu au pierit un cal și doi câini din gospodărie.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic generat de coșul de fum al bucătăriei de vară, neizolat corespunzător față de materialele combustibile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat locuința proprietarului, cu bunurile aferente.

Articolul precedentVIDEO Bătrân ajuns cu arsuri la spital după ce casa i-a luat foc de la o butelie care scăpa gaze
Articolul următorGripa a făcut a doua victimă în județul Suceava: o femeie de 50 de ani, nevaccinată