VIDEO Bătrân ajuns cu arsuri la spital după ce casa i-a luat foc de la o butelie care scăpa gaze

Un bătrân de 87 de ani a ajuns cu arsuri la spital după ce casa i-a luat foc de la o butelie de aragaz care scăpa gaze, sâmbătă dimineață, la Măneuți.

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreuna cu lucrătorii SVSU Frătăuții Vechi, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Măneuți, comuna Frătăuții Vechi. La sosirea echipajelor, ardea acoperișul casei și al unei anexe corp comun, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie și la proprietățile învecinate.

Acoperișul comun a ars pe aproximativ 140 de metri pătrați. Au mai ars aparate electrocasnice, obiecte de mobilier și alte bunuri. S-au degradat pereții și planșeul locuinței.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD i-au acordat îngrijiri medicale proprietarului în vârstă de 87 de ani, care a suferit arsuri minore la mâini. Ulterior, acesta a fost transportat la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Rădăuți, pentru tratament de specialitate.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, în urma unor scăpări de gaze combustibile de la aragaz cu butelie.

Incendiul a fost lichidat la ora 11:25, iar pompierii au salvat restul casei, o șură și alte două anexe din goapodărie, precum și două locuințe aflate în imediata apropiere.

Articolul precedentVIDEO Accident cu șase răniți transmis LIVE pe Facebook
Articolul următorFOTO Un cal și doi câini au pierit într-un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Corocăiești