FOTO Spectacol cu clovn la inaugurarea unui loc de joacă în Burdujeni

Un nou loc de joacă a fost inaugurat, joi dimineață, în cartierul Burdujeni, evenimentul beneficiind și de un spectacol susținut de un clovn.

Joi dimineață, la ora 9.00, a fost inaugurat cel mai mare loc de joacă din municipiul Suceava, aenajat pe strada Amurgului din cartierul Burdujeni. La eveniment au fost prezenți primarul și cei doi viceprimari, iar atmosfera a fost întreținută de clovnul Bobo.

Noul loc de joacă are o suprafață de 660 de metri pătrați, este protejat cu gard şi va avea supraveghere video. Zona de joacă are un modul pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani, un alt modul pentru copii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani şi spații destinate adulților, dotate cu aparate fitness, masă de tenis şi mese pentru şah. Totodată, locul de joacă este dotat cu o cişmea, bănci, sistem de iluminat şi coşuri de gunoi.

Proiectul a fost realizat prin bugetare participativă, în urma consultărilor publice pentru bugetul local pentru anul 2018. „Pentru acest an Primaria Suceava mai are planificată realizarea a 10 locuri de joacă”, a afirmat primarul Ion Lungu.

Articolul precedentO femeie a fost accidentată grav pe o trecere de pietoni din municipiul Suceava
Articolul următorCFR vrea să modernizeze 23 de stații de cale ferată cu bani europeni