Foresta Suceava nu se desființează. Galben-verzii se vor înscrie în Liga a III-a

Microbiștii suceveni au primit o veste bună din partea conducerii Forestei Suceava. Chiar dacă a terminat campionatul Ligii a II-a fără bani și s-a clasat pe ultimul loc al clasamentului, oficialii clubului din Areni au ținut să dezmintă zvonurile care dădeau ca sigură desființarea echipei.

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă semnat de președintele Consiliului Director, Gheorghe Negura, președintele executiv Andrei Ciutac, secretarul trezorier Ion Lozovan și vicepreședintele executiv Mihai Ungurian. Cei patru au dat asigurări că Foresta Suceava va participa din toamnă în campionatul Ligii a III-a.

„Activitatea clublui va continua in acest esalon, avand ca obiectiv construirea unui lot competitiv in perspectiva revenirii in liga a 2 a in cel mai scurt timp posibil. Dorim pe aceasta cale, sa asiguram toti sucevenii ca, ne vom da tot interesul si vom depune toate diligentele necesare pentru creearea unei stabilitati financiare care sa asigure un climat propice performanetelor viitoare pe care cu totii le dorim la Foresta. De asemenea dorim sa inlaturam pe aceasta cale toate supozitiile care dadeau ca sigura disparitia clubului Foresta Suceava de pe harta fotbalului romanesc”, a transmis conducerea Forestei.

Oficialii au mai menționat că în această perioadă se află în negocieri cu mai mulți jucători care să facă parte din lotul echipei. Campionatul Ligii a III-a la fotbal va începe la 25 august.

Articolul precedentVIDEO Imagini nocturne rare cu doi urși care se hrănesc cu un cerb, suprinse în munții Călimani
Articolul următorDrum național și o gospodărie inundate la Cârlibaba. Un cartier din Vatra Dornei a rămas fără curent electric