Florentin Petre: „Suceava rămâne prima opțiune”

Deși Foresta Suceava a retrogradat în Liga a III-a, oficialii clubului și-ar dori ca antrenorul Florentin Petre să rămână pe banca tehnică și să încerce revenirea în Liga a II-a. Fostul dinamovist a recunoscut că are mai multe oferte, dar spune că Suceava rămâne prima opțiune.

„Când eram jucător, am evoluat de câteva ori la Suceava și m-au impresionat mereu suporterii. Asta a contat mult în decizia mea. E adevărat că am preluat echipa cu mari probleme de lot, nici în iarnă n-am reușit să ne întărim, dar am fost mândru de jucătorii cu care am lucrat. A fost însă un sezon greu, iar conducătorii mi-au spus că ar vrea să continuăm și în campionatul viitor. Ne vom întâlni zilele următoare ca să vedem ce facem mai departe. Am și alte oferte, dar Suceava rămâne prima opțiune”, a spus Florin Petre pentru gsp.ro.

Pe de altă parte, finanțatorii Forestei Suceava vor miza și un sprijin de 800.000 de lei din partea Primăriei Suceava. Oficialii clubului au anunțat că încă nu au depus actele pentru Liga a III-a, așteptând să vadă dacă se vor mai elibera locuri în Liga a II-a.

Articolul precedentVIDEO Șomuz Fălticeni – Flacăra Muntenii de Sus: 5-0 în turul barajului de promovare în Liga a III-a
Articolul următorPeste 25.000 de credincioși au participat duminică la hramul Mănăstirii Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava VIDEO