Nimeni nu este perfect! Totuși, anumite femei dau tot ce au mai bun pentru a-și impresiona perechea, oferindu-i totul. Deși ai crede că sunt secretele unei relații fericite, se pare că această perfecțiune pe care o au femeile fără defecte îi pune pe bărbați pe fugă.

Despre cele 3 zodii fără defecte nu putem spune că sunt femei perfecte, ci că se apropie de perfecțiune în relația de cuplu. Modul în care se comportă cu persoana iubită este unul exemplar, dar acest lucru îi sperie pe bărbați. Deși sunt niște femei cu multe calități, au parte de relații eșuate. 

Săgetător

Deși în relația cu sine însăși poate fi destul de dură, femeia Săgetător se transformă complet atunci când intră într-o relație. Aceasta nu se mai gândește la propriile nevoi și pune persoana dragă pe primul loc. Iubirea o determină să facă fapte nebunești, să își surprindă perechea cu diverse cadouri și gesturi de afecțiune, dar și să îi arate ce bucătăreasă extraordinară este! Oricât ai încerca să îi găsești defecte nativei din Săgetător, pur și simplu nu vei reuși. Comportamentul exemplar te face să crezi că este o ființă perfectă, pe care nu o meriți.

Pești

Atunci când o cunoști, femeia din zodia Pești poate fi destul de timidă. Deși inițial are tendința de a te îndepărta, îți vei da seama că este o nativă cu multe calități, pe care trebuie să o ai în viața ta. Este iubita perfectă, o persoană în care poți avea încredere și care va fi lângă tine pentru a te sprijini. Mereu îți transmite din energia sa pozitivă și te ajută să treci peste orice problemă. Deoarece este o zodie sensibilă, nu te va răni niciodată și nici nu te va jigni. Întotdeauna va fi cea care își cere scuze și care va încerca să îndrepte lucrurile. Tocmai din acest motiv este o femeie fără defecte, care uneori îi poate speria pe bărbați cu personalitatea ei angelică, dar și cu stofa sa de cea mai bună soție.

Capricorn

Femeile din zodia Capricorn sunt născute pentru a fi perfecte. Într-o relație vor încerca întotdeauna să se ridice deasupra așteptărilor celui drag și să se dedice 100%. Deși este o femeie dominantă, va fi alături de tine pentru a te apăra și pentru a se asigura că ești în siguranță. Persoanele dragi sunt cele care contează cel mai mult pentru această femeie. Deși îți va fi greu să îi citești adevăratele gânduri și sentimente, îți vei da seama că te iubește prin faptele sale, dar și prin grija pe care ți-o poartă. Cele 3 femei din zodiac care nu au defecte sunt, cu siguranță, niște femei bune, pe care orice bărbat dorește să le aibă. Cu toate acestea, tipii ajung, invariabil, să le părăsească deoarece le este teamă de perfecțiunea lor.

Articolul precedentRaport îngrijorător! Cel puțin 1 din 10 români a consumat o dată în viaţă droguri
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET