Familia primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, a oferit cinci mii de sarmale pelerinilor veniți la hramul Mănăstirii Sf. Ioan cel Nou.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, şi soția sa, Luminiţa, le-au oferit cinci mii de sarmale și sticle apă pelerinilor veniți la Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou”. Sarmalele au fost împărțite duminică seară, înaintea slujbei de priveghere. Pachetele au fost distribuite de la cortul primăriei amplasat la intrarea principală în lăcaşul de cult.

„Și în acest an, familia mea, cu mare plăcere, a suportat cheltuielile pentru cinci mii de sarmale pe care le împărțim pelerinilor care au venit la zilele orașului, de Sânziene. Aceste sarmale sânt destinate, în special, celor care vin mai de departe, celor care vin din zona Maramureș, Borșa, celor care rămân peste noapte la priveghere, aici, la mănăstire, și mi se pare un gest de minimă ospitalitate să dăruim aceste sarmale, apă și ceai”, a spus primarul Ion Lungu.

Primăria Suceava a pus la dispoziția pelerinilor locuri de cazare în căminele mai multor unități școlare din localitate.

Articolul precedentAstăzi are loc procesiunea moaștelor Sf. Ioan cel Nou de la Suceava
Articolul următorCod portocaliu de ploi torențiale pentru județul Suceava