Două persoane au fost rănite și trei autovehicule avariate în două accidente care s-au petrecut în jumătate de oră, în același loc, la intrarea în localitatea Pătrăuți.

 

 

 

 

 

Primul eveniment rutier a avut loc luni, în jurul orei 07.20. În timp ce conducea autoturismul, pe DN 2, un bărbat de 62 de ani, din comuna Dărmănești, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a părăsit partea carosabilă, după care s-a răsturnat.

 

 

 

 

 

 

Inițial, din accident nu au rezultat victime, evenimentul fiind soluționat de polițiști ca și tamponare, însă ulterior, întrucât acuza dureri, conducătorul auto s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu  aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După aproximativ jumătate de oră, în timp ce conducea autoturismul, un bărbat de 75 de ani, din comuna Sucevița, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul condus regulamentar în fața sa de un bărbat de 23 de ani, din comuna Dărmănești, intrând în coliziune față – spate cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea unui bărbat de 31 de ani din comuna Sucevița,  pasager în autoturismul condus de bărbatul de 75 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal.

Articolul precedentTrei turişti au fost surprinşi de o avalanşă, iar unul dintre ei a murit, în Masivul Călimani
Articolul următorUrmărire și blocaj în trafic pentru prinderea unui șofer care conducea cu permisul suspendat