Doi minori, de zece și respectiv 15 ani, au ajuns la spital cu răni produse de la petarde.

Primul incident a avut loc chiar în noaptea dintre ani, imediat după miezul nopții. Un tânăr de 15 ani, din cumuna Baia,  în timp ce se afla în curtea locuinței sale împreună cu membrii familiei, sărbătorind Anul Nou, a aprins o petardă. Din nefericire, articolul pirotehnic i-a explodat adolescentului în față, provocându-i leziuni.  Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale. El a declarat că a cumpărat petarda respectivă din bazarul din municipiul Fălticeni.

Marți, în jurul orei 17.00, un băiat de zece ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce se plimba singur pe stradă a găsit o petardă și a dus-o acasă.

Acolo, copilul a luat o brichetă și a aprins în fața locuinței obiectul pirotehnic. Întrucât fitilul era scurt, petarda a pocnit în mâna băiatului, provocându-i leziuni.

Acesta a fost transportat tot la Spitalul Municipal Fălticeni unde i-au fost acordate îngrijiri medicale și a fost diagnosticat cu „arsură grad I palma stângă și mici arsuri faciale”. Minorul nu a rămas internat în unitatea medicală.

Articolul precedentTată și fiu, arestați după ce au atacat doi polițiști cu parul
Articolul următorUn bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul unei case