Doi contrabandiști suprinși în flagrant au fugit peste fâșia verde, în Ucraina

Două contrabandiști de țigări care au fost surprinși în flagrant de polițiștii de frontieră, în zona Vicovu de Sus, au fugit peste fâșia verde, în Ucraina.

Incidentul a avut loc marți, 7 august , în zona Vicovu de Sus din județul Suceava. În jurul orei 16.30, polițiștii de frontieră au observat două persoane suspecte lângă fâșia verde.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea bărbaților efectuând somațiile legale prin voce, moment în care aceștia s-au retras pe teritoriul ucrainean.

Imediat au fost informate autoritățile ucrainene în vederea identificării persoanelor implicate, concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetare a zonei.

Polițiștii de frontieră au descoperit în apropiere, într-o anexă gospodărească izolată, 11 de colete. În cutii au fost găsite 4.690 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 54.800 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării. Polițiștii fac cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Articolul precedentIndivizi filmați în timp ce distrug cu bâtele camerele video de supraveghere ale unui bloc VIDEO
Articolul următorVicepremierul Grațiela Gavrilescu, vizită de lucru, vineri, la Suceava