FOTO VIDEO DN 17, între Ardeal și Moldova, blocat din cauza inundațiilor

Circulația rutieră este blocată complet, duminică seară, pe DN 17, legătura dintre Ardeal și nordul Moldovei, în localitatea Prisaca Dornei, din cauza aluviunilor aduse de inundații.

Probleme cauzate de ploile torențiale, duminică seară, în zona de munte a județului Suceava. Circulația rutieră a fost blocată complet pe DN 17, drumul care leagă Nordul Moldovei de Ardeal. Traficul a fost oprit din cauza aluviunilor aduse de inundații de pe versant.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 17, în localitatea Prisaca Dornei, judeţul Suceava, s-au format aluviuni pe suprafaţa carosabilă, ca urmare a precipitaţiilor recente. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. La faţa locului fiind prezente utilajele autorităţilor competente, pentru degajarea totală a drumului.

Varianta de ocolire este pe DN 17B și DJ 176, prin Câmpulung Moldovenesc – Vatra Moldoviței – Vama. Varianta ocolitoare are o lungime de aproximativ 35 de kilometri.

Tot duminică seară au fost inundate curțile unor gospodării din Câmpulung Moldovenesc și Stulpicani, transmite ISU Suceava.

Articolul precedentFOTO. Un tânăr de 28 de ani a murit înecat în apele râului Suceava
Articolul următorIlie Micolov a ajuns acasa. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Biserica Mirăuți din Suceava FOTO