De astăzi se pot achita taxele și impozitele locale. Primarul Ion Lungu, primul plătitor

primarul lungu a platit taxele si impozitele locale

Începând de luni, sucevenii își pot achita taxele și impozitele locale la casieria din sediul central al Primăriei municipiului Suceava.

Începînd de astăzi, la Primăria Suceava pot fi achitate taxele şi impozitele locale pentru 2019. Cuantumul dărilor a rămas la nivelul de anul trecut, iar pentru plata integrală până la 31 martie a impozitului pentru teren, clădiri și autovehicule se aplică o reducere de 10%.

Primarul Ion Lungu a fost primul contribuabil care şi-a achitat dările. El a spus că astfel a dorit să dea dovadă de spirit civic în ceea ce privește achitarea taxelor și impozitelor locale aferente acestui an, pentru că în funcție de încasări se vor putea realiza obiectivele de funcționare și dezvoltare prinse în buget pentru 2019.

Primarul a făcut plata integral și a beneficiat de reducerea de 10 procente. În loc de 568 de lei, primarul Ion Lungu a achitat 534,30.

Articolul precedentPolițiștii suceveni au emis primul ordin de protecție provizoriu
Articolul următorCasă cuprinsă de flăcări la Poiana Stampei. Pompierii au intervenit patru ore pentru stingerea incendiului FOTO