Crowbar, Altar și Bloodrush, trupe confirmate pentru Bucovina Rock Castle 2019

Organizatorii festivalului Bucovina Rock Castle au confirmat trei noi trupe pentru ediția din acest an: Crowbar, Altar și Bloodrush.

Festivalul Bucovina Rock Castle se va desfășura în acest an cu o singură scenă, cea din șanțul de apărare al Cetății de Scaun a Sucevei. Organizatorii evenimentului care va avea loc în perioada 23-25 august 2019 au anunțat că renunță la cea de-a doua scenă din cauza dificultăților financiar.

Totodată, trei dintre formațiile care la ediția din 2018 au evoluat pe scena a doua au fost selectate pentru a concerta în acest an. Este vorba despre Blackout, Contraband X și Paradox Theory.

Pe de altă parte, organizatorii festivalului au confirmat alte trei nume pentru ediția din acest an. Este vorba despre Crowbar (USA), Altar (România) și Bloodrush (Bg).

Alte trupe confirmate anterior sunt Leprous, Tesseract, Alternosfera, Grimus, Mother’s Cake și Am fost la munte și mi-a plăcut.

Articolul precedentPeste 2.400 cazuri de infecții acute ale căilor respiratorii superioare, înregistrate în județul Suceava într-o săptămâna
Articolul următorO fetița de cinci ani a ajuns cu arsuri grave la spital după ce hainele i-au luat foc