Detalii șocante despre crima de marți de lângă Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” din Salcea. Victima, Vasile Andrieș, de 53 de ani, din Plopeni, a fost ucisă cu mai mult de 20 de lovituri de cuțit. Lovitura fatală a fost o lovitură în plămânul stâng. Și mai șocant este un alt amănunt: criminalul i-a tăiat victimei urechea dreaptă și nimeni nu știe ce a făcut cu ea.

De altfel, după ce a fost prins și audiat, Cezar Vasile Popescu, de 41 de ani, din municipiul Suceava, nu a putut explica prea coerent motivul care l-a împins să îl omoare pe ciobanul Vasile Andrieș, dar nici de ce i-a tăiat urechea și ce a făcut cu aceasta. După audieri, procurorul criminalist care a preluat ancheta a decis internarea lui Popescu în Secția de Psihiatrie din Burdujeni a Spitalului Județean Suceava, iar ulterior se va stabili ce măsură va fi luată față de el, titrează Monitorul.

Incidentul a fost semnalat la Poliția Orașului Salcea marți după-amiază, înainte de ora 16.00, iar cel care a sesizat totul a fost proprietarul unei stâne situate la periferia oraşului.

”S-a constatat că stâna este situată pe drumul care duce către Aeroportul Internațional din Salcea, iar în proximitatea acesteia a fost identificat cadavrul ciobanului, un bărbat de 53 ani, localnic. Din cele relatate de către administratorul stânei, acesta declară că îndreptându-se către stână s-a intersectat cu o persoană de sex masculin, purtând o glugă, care ar fi manifestat un comportament ciudat, îndepărtându-se în grabă într-o direcție necunoscută. Administratorul stânei bănuiește că acesta ar putea fi inclusiv autorul infracțiunii”, se arăta într-un comunicat al IPJ Suceava.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentUn tânăr de 31 de ani s-a spânzurat în baia apartamentului unde locuia
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET