Pentru al patrulea an consecutiv, profesori ai Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava oferă consultații gratuite la Limba și Literatura Română și la Matematică în vederea susținerii examenului de bacalaureat și a examenului de admitere la facultate.

Astfel, elevii din județul Suceava, dar și din județele învecinate, care doresc să se pregătească suplimentar,  pot profita de această oportunitate. Consultațiile sunt concepute sub forma unor module interactive și vor putea fi personalizate în funcție de nivelul de pregătire al elevilor participanți.

Pentru înscriere, este necesară completarea cererii de înscriere, aflată pe site-ul www.usv.ro, la secțiunea „Consultații bacalaureat”, și transmiterea ei în perioada 21 februarie – 7 martie. Orarul consultațiilor va putea fi, de asemenea, accesat pe site-ul USV, înainte de finalizarea perioadei de înscrieri. Alte informații la nr. de telefon 0230-216147, int. 505.

„În urma cursurilor de pregătire desfășurate în perioada februarie-mai 2018, la care au participat aproape 350 de elevi, peste 90% dintre cursanți au obținut diploma de bacalaureat”, au transmis reprezentanții USV Suceava.

 

Articolul precedentUn șofer a fost reținut după ce a urcat beat la volan și a dat cu mașina peste prietenul de pahar
Articolul următorUn adolescent de 14 ani a făcut ravagii în trafic, a rănit un polițist și a avariat autospeciala de poliție FOTO