Comisarul șef Adrian Buga, singurul candidat la concursul pentru șefia IPJ Suceava

adrian buga

Comandantul interimar al IPJ Suceava, comisarul șef Adria Buga, este singurul candidat înscris la concursul pentru șefia unității.

La concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al Inspectoratului Poliției al Județului Suceava, care se va desfășura pe 30 ianuarie 2019, s-a înscris un singur candidat, ultima zi de înscriere fiind vineri, 11 ianuarie. Singurul dosar a fost depus de comisarul șef Adrian Buga, cel care asigură și în acest moment comanda IPJ, în calitate de împuternicit.

Comisarul șef Adrian Buga este absolvent a Facultății de drept de la Academia de Poliție „Al. I. Cuza” București și al Facultății de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității “Ștefan cel Mare” Suceava, cu studii postuniversitare în Managementul Instituțiilor Publice.

La ultimul concurs organizat pentru ocuparea acestui post, din luna mai a anului 2017, nu s-a înscris nici un candidat. Funcția de inspector șef al IPJ Suceava nu a mai fost ocupată de un titular din primăvara anului 2016, când s-a pensionat șeful de atunci al poliției județene, comisarul șef Viorel Onea.

Articolul precedentIncendiu la o casă din Mitocu Dragomirnei. Un bătrân a fost găsit mort FOTO
Articolul următorDSP Suceava a controlat 71 de restaurante și a aplicat 14 amenzi