Un bărbat de 83 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut cu ATV-ul într-o râpă. Accidentul a avut loc pe raza localității Solonețu Nou.

Bătrânul a pierdut controlul vehiculului și a ajuns într-o râpă, fiind prins sub acesta.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat.

Potrivit polițiștilor, bătrânul în timp ce conducea ATV-ul neînmatriculat pe DC 18, având direcţia de deplasare dinspre satul Soloneţu Nou către satul Maidan, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă şi drum cu pământ şi piatră, pe fondul conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, căzând  într-o râpă, în albia pârâului „Maidan”. Acesta s-a răsturnat cu ATV-ul, vechiculul căzând peste bărbat.  În urma verificărilor în baza de date, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere. Oamenii legii au aflat de la localnici că bătrânul, înainte de producerea accidentului rutier, a consumat băuturi alcoolice la un magazin din localitate.

Articolul precedentBolnav psihic violent, imobilizat de mascați
Articolul următorIncendiu cu pagube de peste 100.000 de lei la un depozit de materiale de construcții din Vatra Dornei