Bărbatul de 29 de ani din comuna Fântânele a vrut să se sinucidă cu un cablu electric. Totul s-a petrecut în Vinerea Mare.

Astfel, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din comuna Fântânele despre faptul că, fratele său de 29 ani, din aceeași localitate, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Suceava, i-a trimis un mesaj de adio pe telefonul mobil.

Acesta era îngrijorat deoarece fratele său nu mai răspundea la telefon, locuința acestuia era descuiată, iar cheile și documentele erau lăsate la vedere în casă.

Polițiștii s-au mobilizat imediat și au pornit în căutarea persoanei dispărute. O patrula de poliție din cadrul Secției de Poliție Burdujeni l-a găsit pe bărbat în zona Castelului de Apă, de pe raza cartierului Burdujeni. El se afla sub influența băuturilor alcoolice și avea asupra sa un cablu electric cu care intenționa să se sinucidă.

„Ținând cont de gravitatea situației și starea psihică a bărbatului, polițiștii l-au abordat cu tact, au purtat discuții cu acesta și l-a momentul oportun au intervenit, preluându-l ulterior în autospeciala de poliție. Cel în cauză a fost condus înapoi în locuință, de unde s-a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță pentru internarea acestuia”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

La fața locului a ajuns un echipaj medical, care i-a acordat bărbatului primul ajutor.

Articolul precedentCod galben de ploi pentru județul Suceava
Articolul următorAccident rutier la Salcea. Adolescentă la spital după o depășire neregulamentară VIDEO