Accident rutier pe DN 29 pe raza localității Salcea, sâmbătă la amiază. O adolescentă a fost rănită după ce mașina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism.

 

 

 

 

O șoferiță împreună cu cei trei copii ai săi, cu vârste cuprinse între opt luni și 14 ani, se deplasau din direcția Suceava spre Aeroportul Salcea. De acolo femeia trebuia să-l ia pe tatăl copiilor, întors de la muncă din străinătate.

 

 

 

 

Potrivit martorilor, femeia a intrat în intersecție pentru a vira la stânga spre aeroport, moment în care un șofer care venea din spate a forțat depășirea peste linia continuă, întrând în coliziune cu autoturismul condus de aceasta.

În urma impactului cele două mașini au fost proiectate în șanțul de pe marginea drumului, una dintre ele rupând un stâlp de lemn. În evenimentul rutier au fost implicate cinci persoane. La fața locului au intervenit două ambulanțe SMURD și un echipaj SAJ. În urma accidentului a fost rănită doar adolescenta de 14 ani. Minora a fost transportată la Spitalul Județean Suceava.

 

 

 

 

Traficul rutier în zonă s-a desfășurat cu dificultate mai bine de o oră.

 

 

 

 

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul.

Articolul precedentBărbat salvat de la sinucidere de polițiștii suceveni
Articolul următorO bătrână și-a pierdut viața după ce a fost acroșată de un autoturism