Un contrabandist și-a abandonat mașina plină cu țigări, după ce polițiștii au vrut să-l oprească în trafic.

Totul s-a petrecut vineri dimineață pe raza localității Sucevița. Polițiștii din cadrul SPR 3 Marginea în timp ce acționau în baza planului comun de acțiune cu STPF Vicovu de Sus pe linia prevenirii faptelor de contrabandă, au identificat un autoturism marca Audi A6.

Oamenii legii au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto a ignorat semnalele poliţiştilor, continuându-şi deplasarea. Ulterior, autoturismul respectiv a fost găsit abandonat pe raza localității Sucevița, în zona denumită „Bercheza”.

Acesta a fost transportat la sediul Poliției municipiului Rădăuți. În interiorul autoturismului au fost identificate un total de 11.770 pachete de țigări, fără timbru fiscal, respectiv 8.000 pachete de ţigări marca Marble, 970 pachete de ţigări marca Ashima, 920 pachete de ţigări marca Compliment Blue, 960 pachete de ţigări marca Compliment și 920 pachete de ţigări marca Marvel.

Mașina, în valoare de aproximativ 4.000 de euro, întreaga cantitate de țigări, în valoare de 136.000 lei și celelalte bunuri identificate în interiorul acesteia au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au intocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de contrabandă și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Articolul precedentSuceava. Peste 1.700 de infecții ale căilor respiratorii superioare înregistrate într-o săptămână
Articolul următorUn cioban a fost găsit mort pe malul râului Moldova