Un bărbat de 73 de ani, din orașul Liteni, a fost găsit mort pe malul râului Moldova. Acesta lucra ca cioban la o stână de pe raza localității Păltinoasa.

Descoperirea macabră a fost făcută de un perscar, vineri după amiază. Acesta a sunat imediat la 112. La fața locului au ajuns polițiștii. Pescarul le-a povestit oamenilor legii că, vineri dimineață, în timp ce se deplasa pe marginea râului Moldova, a văzut un bărbat care stătea în poziția șezut și se uita spre luciul apei.

În momentul în care se întorcea spre domiciliu, în jurul orei 15.00,  acesta a observat aceeași persoană pe care a văzut-o dimineață,  dar acum era căzută inconștientă la pământ. La fața locului a ajuns și un echipaj medical care a confirmat decesul bărbatului. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana găsită decedată a lucrat la stâna unui bărbat din comuna Păltinoasa, timp de aproximativ o lună de zile. În seara zilei de 04 aprilie ciobanul a plecat de la stână, fără să-l anunțe pe proprietar.

Potrivit polițiștilor, victima nu prezenta leziuni corporale vizibile. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă.

Articolul precedentAutoturism cu aproape 12.000 pachete de țigări abandonat pe raza localității Sucevița
Articolul următorPeste 160 de kg de pește și produse din pește, confiscate de polițiști