Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea suceveană Poiana Micului, cu domiciliul în Târgu Neamț, are nevoie de ajutorul nostru.

Vasile Tomasciuc, tatăl a șase copii, a suferit arsuri de gradul III pe 75% din suprafața corpului, după ce cazanul în care făcea țuică a explodat, fiind stropit cu lichidul fierbinte din interior.

Un bărbat a suferit arsuri grave după ce cazanul în care facea țuică a explodat

Bărbatul a fost transportat la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași și internat în secția de Chirurgie Plastică. Ulterior, la cererea familiei, acesta a fost transferat la un centru medical din Verona, Italia.

La  Spitalul „Sf. Spiridon” nu pot fi trataţi în prezent pacienţi cu arsuri care se întind pe mai mult de 30% din suprafaţa corpului, potrivit Ziarul de Iași.

„In următoarea perioadă, are de suferit împachetări cu „piele umană”. Este în coma indusă! Va avea de suferit mai multe intervenții chirurgicale, dar situația încă este critică. Familia lui a achitat până acum 17.000 euro pentru transportul particular, avion-ambulanță de la Iași la Verona. In momentul de față, a pierdut șomajul din Italia pentru a fi achitată spitalizarea, familia rămânând fără nicio sursa de venit, el fiind singurul salariat”, se arată în apelul umanitar lansat pe o pagina de facebook.

https://www.facebook.com/donate/789959528041501/

Donațiile vor fi folosite pentru tratament și recuperare și pot fi făcute în contul IT22E0200833400000105541544 (cont de EURO, direct in Italia)
Se mai pot face dontatii atât in lei, cât și în euro, în contul ASOCIATIEI MISENO deschis la ING Bank (Romania): RO75 INGB 0000 9999 0720 1520, CIF: 22811402, cu specificația Tomasciuc Vasile.

Articolul precedentRadare și echipaje de poliție din opt județe, miercuri, pe drumurile din Suceava
Articolul următorAdolescentul din Rădăuți, care a rănit un polițist și a avariat autospeciala de poliție, a fost reținut FOTO