Ambasadorul Irlandei s-a întâlnit cu oamenii de afaceri suceveni. Intâlnirea a fost organizată de Camera de Comerț și Industrie(CCI) Suceava și a avut loc miercuri la sediul acestei insituții.

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a participat la întrevăderea cu ambasadorul Irlandei, Derek Feely, însoțit de atașatul comercial de la Ambasada Irlandei.

Oaspeții au fost primiți de președintele executiv al CCI, Lucian Gheorghiu, la masa discuțiilor fiind prezente directoarea departamentului Târguri și Evenimente, Camelia Gavriliuc, și Elena Zamcu, consultant cameral.
Ambasadorul Irlandei s-a aflat în județul Suceava cu prilejul unei vizite “de curtoazie”, fiind interesat în a identifica noi oportunități de afaceri pentru investitori irlandezi. Prefectul Mirela Elena Adomnicăi a făcut o scurtă prezentare a județului Suceava: “Avem multe puncte tari în județ și suntem optimiști în ce privește colaborările viitoare cu Irlanda”, a spus prefectul.
În continuarea vizitei, ambasadorul s-a întâlnit cu reprezentanți ai unor firme cu capital irlandez din județul Suceava.

Articolul precedentTrei cursuri de apă afectate de inundații, reamenajate în regim de urgență FOTO
Articolul următorAccident în Ipotești. Trei victime în urma coliziunii dintre trei autoturisme