Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii „România Suverană” a transmis un mesaj în prima zi de Crăciun către români pentru a continua lupta pentru România și intrarea în Schengen „cu fruntea sus”, „de a nu ceda cum au făcut-o croații” pentru admiterea în spațiul european de liberă circulație.

„Crăciun fericit tuturor! Sărbători binecuvântate tuturor vă doresc din inimă de aici de unde mă aflu, din Sibiel alături de familia mea. Sibiel este un colț de rai românesc care m-a cucerit și m-a impresionat până la lacrimi. 

Sunt atât de bucuroasă și vreau să vă transmit tuturor recunoștința, iubirea și prețuirea mea. Mulțumesc că sunteți alături de noi în număr atât de mare, să vă puneți nădejdea în noi și ne susțineți în demersurile Realitatea PLUS.

Noi, Realitatea PLUS, am primit din partea dumneavostră o mare responsabilitate care ne onorează dar ne și obligă de a continua și să nu renunțăm să ne recuperăm resursele noastre.

Noi vom intra în Schengen, dar vom intra cu fruntea sus!

Nu vom mai tolera austrieci corupți, care să ne jefuiască, sărăcindu-i pe ai noștri. Românii au fost prea toleranți, și toți strigăm cât putem de tare: Jos, trădătorilor!.

Sunt atât de mândră că sunt româncă și că românii nu au cedat cum au făcut croații.

Bine că ne-am trezit noi, românii, că ne-am unit acum și ne dorim același lucru: resursele noastre să fie exploatate de români.

Mă înclin în fața dumneavoastră pentru audiențele din ultimele zile, mă înclin în fața dumneavoastră pentru că iubiți România, pentru că luptați pentu viitorul pruncilor noștri, mici români de astăzi, care vor fi stăpâni în țara lor. Stăpâni în România, nu vor fi sclavi! Pentru că vom lupta ca ei să fie demni!

Și vă promit, în numele echipei Realitatea PLUS că nu vom obosi, vom munci până vom reuși să ne luăm țara înapoi! Așa să ne îndrume Bunul Dumnezeu.

Uniți, vom impune forță și nu vom mai ingenunchea niciodată ca neam nici in fața austriecilor, oalndezilor.

Vă îndemn ca în această zi sfântă spre bunătate, iertare, dar să nu uităm, niciodată, cine suntem. Să fim recunoscători pentru ceea ce încă avem și să ascultăm, să luăm aminte din frumoasele noastre colinde esența vieții și a neamului românesc.

Vă îndemn pe toți să spuneți cu voce tare că sunteți mândri că sunteți români și de țara voastră! Avem o țară binecuvântată!”, a declarat Alexandra Păcuraru, duminică, la Realitatea PLUS.

Campanie Realitatea PLUS: ”Vrem Petrom înapoi!” Alexandra Păcuraru: Vom strânge semnături pentru declanșarea unui referendum

Realitatea PLUS a început o campanie prin care dorim recuperarea companiei petroliere Petrom – naționalizarea companiei. Dorim să îndreptăm lucrurile, iar asta se poate realiza printr-un referendum. Realitatea PLUS a început demersurile pentru obținerea de semnături, astfel încât să forțăm autoritățile să declanseze o astfel de procedură prin care să recuperăm compania, să recuperăm profiturile pe care le-a obținut compania de la înstrăinare și până acum, precum și despăgubiri. 

Românii pot semna pe petitieonline.com/vrem_petrom_inapoi.

Articolul precedent20 de curiozități despre Crăciun – Unde a fost INTERZIS și care sunt mâncărurile tradiționale în lume
Articolul următorOriginile cuvântului Crăciun. Primul brad impodobit. Tradiții în lume