Este mobilizare fără precedent în România după umilința Austriei. Demersul manifest inițiat de Realitatea PLUS ajunge în Parlament. Petiția deja semnată de peste 35 de mii de români va ajunge și pe masa aleșilor. Realizatoarea emisiunii „România Suverană”, Alexandra Păcuraru, a anunțat luni că va trimite semnăturile petiției către instituțiile statului român.

„Este extraordinar că peste un milion de oameni au reacționat la campania noastră privind naționalizarea Petrom. Un milion de oameni au votat pe site-ul realitatea.net, cu o majoritate covârșitoare în favoarea naționalizării companiei petroliere. 

Ne îndreptăm rapid către 40 de mii de semnături la petiția inițată de noi, iar pe e-mail-ul [email protected] am primit deja mii de mesaje de susținere a campaniei, cu argumente în favoarea ei.

Este o mișcare incredibilă, a depășit orice așteptare și vă mulțumim din inimă pentru acest lucru. Suntem împreună o forță care putem schimba lucrurile în bine în România. Putem readuce resursele naturale acolo unde le este locul, în proprietatea noastră, a românilor. Nu mai putem accepta să fim tratați ca o țară de mâna a doua. Nu mai putem accepta ca un cetățean român să fie slugă aici, în țara lui.

Vrem înapoi ceea ce e al nostru! Vrem să rămânem europeni, dar să fim respectați, să fim recunoscuți ca atare. Nu putem permite ca România, resursele ei să fie monedă de schimb pentru diverse afaceri necurate!

Nu vrem ca urmașii noștri să ne arate cu degetul pentru lașitate, pentru lipsă de opinie, pentu lipsă de decizie și hotărâre. Ceea ce facem împreună în aceste zile poate schimba cursul istoriei în favoarea nostră.

Trebuie să devenim o forță, egală cu alte state europene. Mai mult chiar, trebuie să devenim o forță economică, pentru că am primit moștenire de la înaintașii noștri o țară bogată.

Iar noi înțelegem să colaborăm cu statele UE, să fim într-adevăr o fammilie, dar nu mai permitem să fim furați, la noi în țară.

Suntem un milion de oameni cărora le-a ajuns cuțitul la os. Nu mai acceptăm umilințe din partea nimănui! 

Dacă oamenii politici sunt moi, sunt slabi, este timpul să-i trezim noi! Din cauza lor s-a ajuns aici. Să nu uităm asta!

În decursul zilei voi trimite scrisori către principalele instituții ale statului și voi cere reacții față de demersul noastru, mai ales față de susținerea uriașă pe care ne-ați acordat-o dumneavostră.

Vrem să vedem cine din această binecuvântată țară, ce om politic ar ignora un milion de oameni, un milion de votanți? Și voi spune și cine ne răspunde și, mai ales, cum ne răspunde.

Nu mai vrem oameni politici ascunși pe sub birouri, care tremură când le sună telefonul de la Bruxelles sau din altă capitală europeană.

Votul nostru a fost dat și va fi dat celor care au curaj, celor care iubesc într-adevăr România.

Vrem Petrom înapoi, vrem pădurile înapoi, vrem ca de banii românilor să aibă grijă românii, nu străinii.

Puteți semna în continuare petiția, trimiteți-ne și mesaje în continuare, votați și pe site-ul nostru realitatea.net.

Și nu uitați, împreună nu mai putem fi ignorați, împreună suntem o forță!”, a declarat Alexandra Păcuraru, la Realitatea PLUS.

Campanie Realitatea PLUS: ”Vrem Petrom înapoi!” Alexandra Păcuraru: Vom strânge semnături pentru declanșarea unui referendum

Realitatea PLUS a început o campanie prin care dorim recuperarea companiei petroliere Petrom – naționalizarea companiei. Dorim să îndreptăm lucrurile, iar asta se poate realiza printr-un referendum. Realitatea PLUS a început demersurile pentru obținerea de semnături, astfel încât să forțăm autoritățile să declanseze o astfel de procedură prin care să recuperăm compania, să recuperăm profiturile pe care le-a obținut compania de la înstrăinare și până acum, precum și despăgubiri. 

Românii ne pot scrie la adresa de mail [email protected].

Românii pot semna pe petitieonline.com/vrem_petrom_inapoi.

Articolul precedentPeste 700 kg de materiale pirotehnice confiscate după efectuarea a 5 percheziții domiciliare  
Articolul următorSucevean mort într-un accident, în timp ce era urmărit de polițiștii bistrițeni! Cu o zi înainte l-a ușurat pe un bătrân de 10.000 lei prin metoda „accidentul”