foto arhivă

Un bărbat de 52 de ani, din municipiul Fălticeni, a făcut o descoperire mai puțin obișnuită în timp ce domola o casă. Acesta a dat peste un pistol mitralieră și peste mai multe cutii cu cartușe.

Casa aparține unei femei de 53 de ani, care în prezent este plecată în străinătate. Primăria Fălticeni a autorizat demolarea imobilului respectiv iar lucrările sunt făcute de bărbatul de 52 de ani. Vineri, în timp ce demola acoperișul, acesta a descoperit între două grinzi care susțineau tavanul locuinței o armă de război și mai multe cutii cu muniție, motiv pentru care a solicitat intervenția poliției.

La fața locului au ajuns polițiștii care au stabilit că este vorba de un pistol mitralieră calibru 9 mm, fabricat în Germania în anul 1.941. Lângă arma respectivă a fost descoperit un încărcător conținând 22 cartușe calibru 9 mm. De asemenea, au fost descoperite șase cutii care conțineau 269 cartușe de 9 mm.

Atât arma cât și muniția au fost ridicate în vederea confiscării. Pistolul mitralieră și cele 291 cartușe urmează a fi înaintate în vederea examinării la Serviciul Criminalistic.

Articolul precedentUn șofer a făcut live pe facebook în timp ce gonea cu peste 200 km la oră VIDEO
Articolul următorO asistentă medicală și-a fracturat mâna stângă, după ce a căzut pe gheață chiar în curtea spitalului