Accident rutier cu șase victime pe raza municipiului Fălticeni, miercuri după-amiază. Două tiruri și un autoturism au intrat în coliziune.

În urma impactului șase persoane, printre care doi copii, au fost rănite.

În autoturism se afla o familie, trei adulți și doi copii. Cei cinci dar și șoferului unuia dintre autocamioane au fost transportați la spital. Potrivit lui Alin Găleată, toate victimele erau conștiente și cooperante.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autotrenul tip TIR pe DN 2, la ieşirea din municipiul Fălticeni, un bărbat de 32 de ani din comuna Dornești a intrat în depășirea unei coloane oprite ca urmare a unei tamponări și a lovit în partea din spate autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani din Boroaia, care se afla oprit și pe care l-a proiectat într-o autoutilitară al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului fiind identificat ulterior.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 32 de ani, rănirea gravă a conducătorului auto de 34 de ani şi a unei femei de 23 de ani, precum şi rănirea uşoară a doi minori, unul de 1 an şi celălalt de 3 ani, toţi ocupanţi ai autoturismului oprit, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto de 32 de ani din comuna Dorneşti, care a intrat în depăşirea unei coloane ce se afla în staţionare peste marcajul axial continuu dublu.

Acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Articolul precedentA fost semnat contractul pentru construirea autobazei pentru autobuzele electrice
Articolul următorSituația drumurilor din județul Suceava VIDEO