Agresorii au fost prinși de polițiști și doi dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia urmează să fie prezentaţi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

La sediul Poliţiei Oraşului Gura Humorului s-au prezentat A.C. de 17 ani din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, A.V.I. de 17 ani și R.L. de 17 ani, ambii din oraşul Gura Humorului. Aceștia l-au spus oamenilor legii că au fost bătuți și tâlhăriți în plină stradă.

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, cei trei tineri se aflau împreună cu o fată în zona centrală a oraşului și se îndreptau spre un magazin din zonă. La un moment dat, în apropierea magazinului respectiv, aceștia s-au întâlnit cu doi tineri necunoscuţi ce erau însoţiţi de un minor de etnie rromă.

Indivizii respectivi au încercat să o abordeze pe fata care era împreună cu tinerii de 17 ani. Cei din urmă le-au cerut celor doi necunoscuți să o lase în pace pe prietena lor, moment în care indivizii au devenit agresivi şi i-au lovit. La un moment dat, în timpul bătăii, uneia dintre victime i-a dispărut din buzunar telefonul mobil în valoare de circa 200 lei.

După ce au reușit să scape de agresori, victimele s-au prezentat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde li s-au acordat îngrijiri medicale.

În urma activităţilor întreprinse de polițiștii, s-a reuşit prinderea autorilor.  Aceștia au fot identificați într-o sală de jocuri din Gura Humorului, fiind vorba despre doi tineri de 19 ani( Aron F. și Gabriel C.) și un adolescent de 12 ani, toți din Gura Humorului.

Cei trei au fost conduşi la sediul poliției, unde asupra minorului a fost găsit telefonul furat. Adolescentul a declarat că mobilul i-a fost înmânat de către Gabriel C.

Tinerii de 19 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tâlhărie”.

Articolul precedentO femeie a fost găsită înecată într-un canal de aducțiune din Șaru Dornei
Articolul următorUn bărbat din Pojorâta s-a izbit cu ATV-ul în două garduri