Producătorii de confecții și încălțăminte, verificați de ITM Suceava. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9.000 de lei. 

Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava a desfăşurat, în luna iulie, Campania Naţională privind verificarea modului de respectare a prevederilor legale privind timpul de muncă și timpul de odihnă și verificarea modului în care se respectă dispozițiile legale în domeniul securității şi sănătății în muncă pentru lucrătorii din cadrul unităţilor care au ca obiect de activitate fabricarea produselor textile, confecţii, pielărie şi încălţăminte.

În domeniul Relațiilor de Muncă, la acțiune au participat un număr de 13 inspectori de muncă care efectuat un număr de 28 controale. Pentru deficienţele constatate au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.000 lei.

În domeniul Securităţii şi Sănătăţii în Muncă au fost controlați 17 angajatori cu 364 lucrători, toți angajatorii fiind sancționați. Pentru deficienţele constatate au fost aplicate 36 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 5.000 lei.

Articolul precedentO suceveancă a fost rănită grav într-un accident produs în județul Botoșani FOTO
Articolul următorUn tânăr s-a urcat la volan băut și fără permis. A fost oprit din drum de explozia unui cauciuc