O bătrână din Ilișești a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o mașină. Femeia de 81 de ani a fost accidentată  în timp ce traversa neregulamentar DN 17, pe raza localității Ilișești.

În timp ce conducea autoturismul, un bărbat de 68 de ani din comuna Bosanci, a surprins şi accidentat bătrâna, angajată în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Șoferul a declarat că zona nu era luminată și femeia i-a apărut dintr-o dată în fața mașinii, neavând timp să evite impactul.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care a preluat și transportat victima la Spitalul Județean Suceava. În  unitatea medicală aceasta a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism toraco – abdominal drept, traumatism șold stâng și traumatism cervical.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal.

Articolul precedentDSP Suceava marchează Ziua Națională a Alimentației și a Combaterii Risipei Alimentare
Articolul următorAccident de muncă pe raza localității Moldovița. Un fasonator a ajuns la spital după ce s-a tăiat la picior cu drujba