Ploile torențiale au creat probleme miercuri după-amiază în mai multe zone din județul Suceava. La Câmpulung Moldovenesc pârâul Valea Seacă a ieșit din matcă și a inundat zece gospodării.

În momentul de față pompieri intervin pentru evacuarea apei din nouă curți și un beci.  Apa a trecut și peste calea ferată, pompierii lucrând pentru degajarea aluviunilor. Pe DN 17, în zona Câmpulung Moldovenesc,  s-a circulat pe un singur sens de mers, alternativ. Echipaje de poliție au fost prezente la fața locului pentru dirijarea și fluidizarea traficului.

De asemenea, Transrarăul a fost blocat temporar de scurgerile de pe versanți. Astfel în zona s-a circulat doar pe sensul de coborâre, accesul de urcare fiind restricționat. Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei și dintr-o curte din localitatea Volovăț.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod portocaliu pentru localitățile din zona de munte a județului Suceava. Avertizarea a fost valabilă de la ora 16.30 până la ora 18.00.

 

Articolul precedentPragul celor 20.000 de semnături pentru „Fără penali”, depășit în Suceava
Articolul următorUn bărbat a găsit pe raza localității Stulpicani o bombă explozivă de aruncător din Primul Război Mondial