La 11.04.2021, ora 21:17, prin apel SNUAU 112, un bărbat de 30 ani, din mun. Suceava, a sesizat faptul că în seara aceleiași zile, în jurul orei 21:00, a fost lovit de un bărbat necunoscut. 

        În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în seara zilei de 11.04.2021, în jurul orei 20:30, victima s-a deplasat la o unitate de alimentație publică situată pe str. Calea Unirii, împreună cu trei prieteni. În acel bar se afla și un bărbat pe care acesta nu-l cunoștea și care a avut o altercație cu un tânăr, care a plecat din bar. După circa 2-3 minute bărbatul a revenit și l-a lovit pe bărbatul de 30 de ani cu un obiect ascuțit. 

        Persoana vătămată a fost transportată și la U.P.U. Suceava, însă nu a necesitat îngrijiri medicale sau internare.

      În urma primelor verificări efectuate s-a reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei în persoana unui bărbat  de 57 ani, localnic. 

            În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violențe.

În urma coroborării probatoriului administrat, s-a dispus extinderea urmării penale pentru săvârşirea unei infracţiuni de „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi a unei infracţiuni de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

În urma probatoriului administrat s-a reuşit probarea activităţii infracţionale a bărbatului de 57 de ani din municipiul Suceava.

Prin ordonanţa organelor de urmărire penală din data de 13.04.2021, s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a suspectului începând cu data de 13.04.2021 şi până la data de 14.04.2021. Bărbatul de 57 de ani a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Cercetările sunt continuate  de lucrătorii din cadrul B.I.C., urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat către unitatea de parchet competentă cu propunere de soluţie procedurală.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedent12 metri cubi de material lemnos confiscați și amenzi în valoare de 17.000 lei
Articolul următorO șoferiță neatentă a produs un accident rutier