Un minor în vârstă de 14 ani din comuna Șcheia este cercetat de polițiști după ce a fost prins transportând cu un atelaj hipo mai multe bunuri furate dintr-o curte din Pătrăuți.

Imagine

Miercuri, în jurul orei 22.30, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, aflat în serviciul de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza comunei Șcheia, a observat un atelaj hipo care se deplasa pe strada Agronomului din localitate.

Jandarmii au stabilit că atelajul hipo era condus de un adolescent în vârstă de 14 ani, domiciliat în comuna Șcheia. Minorul transporta în căruță 17 jante auto din aluminiu, două jante auto din tablă, două compresoare auto pentru instalația de climatizare și două cabluri metalice pentru transfer curent.

Fiind întrebat despre proveniența bunurilor, adolscentul a afirmat că acestea au fost furate din curtea unui imobil din localitatea Pătrăuți. De asemenea, acesta a menționat că în jurul orei 21.00, împreună cu alte trei persoane, a pătruns în incinta respectivă și a încărcat bunurile în atelajul hipo în vederea transportării acestora la domiciliu și a valorificării lor ulterioare.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de furt calificat. Minorul a fost condus la Secția de Poliție Rurală Dărmănești în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii fac cercetări pentru identificarea și celorlalți autori.

SURSĂrealitateadesuceava.net
Articolul precedentNoul bilanț al persoanelor infectate cu coronavirus în județul Suceava a ajuns la 3111
Articolul următorÎn 62 de localități din județul Suceava nu s-a înregistrat niciun caz de COVID 19