Prefectura Suceava a informat duminică, 14 iunie, că până în momentul de față 3143 de suceveni s-au vindecat de COVID 19, conform situației întocmite de  Direcția de Sănătate Publică Suceava.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spital patru persoane diagnosticate cu Covid 19 și au fost externate nouă.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava duminică dimneață se aflau internați 451 pacienți, dintre care 128 cu COVID 19 și 323  non – COVID. În Secția ATI din cadrul acestui spital erau internați un număr de 13 pacienți, din care cinci ventilati.

în Spitalul Municipal Rădăuți se aflau internați  69 de pacienți cu COVID 19 și opt persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Duminică dimineață,  conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, se aflau în autoizolare la domiciliu 5740 de persoane și în carantină instituționalizată alte două. Până la acest moment, 22283 de persoane au ieșit din autoizolare și 3107 din carantină instituționalizată.

SURSĂrealitateadesuceava.net
Articolul precedentFocuri de armă și țigări de contrabandă în valoare de aproape 120.000 de lei confiscate la Vicovu de Sus și Ulma FOTO
Articolul următorPatru cetățeni din Libia, opriți la Vicovu de Sus după ce au trecut ilegal frontiera FOTO