Ziua veteranilor de război celebrată, miercuri, în Parcul Central Suceava

Ziua veteranilor de război va fi celebrată în avans, miercuri, 24 aprilie, la monumentul din Parcul central din municipiul Suceava.

Centrul Militar Județean Suceava, în colaborare cu Filiala Județeană „Mușatinii” a Asociației Naționale a Veteranilor de Război, organizează miercuri, 24 aprilie 2019, de la ora 10, în Parcul „Profesor Ioan Nemeș” din Suceava o ceremonie militară și religioasă prilejuită de sărbătorirea Zilei Veteranilor de Război din 29 aprilie.

Vor participa reprezentanți ai administrației publice județene și locale, ai structurilor aparținând sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională, asociațiilor cadrelor militare în rezervă și retragere, asociațiilor de veteranilor de război, Asociației „Cultul Eroilor” Suceava, instituțiilor publice, partidelor politice, asociațiilor, ligilor, fundațiilor, mass media și reprezentanți ai societății civile.

La finalul ceremoniei, vor fi depuse la monument coroane și jerbe de flori.

Articolul precedentPercheziții efectuate de polițiștii suceveni la persoane bănuite de înșelăciune. Prejudiciul depășește 400.000 lei
Articolul următorCampanie de distrugere a căpușelor în parcurile și locurile de joacă din municipiul Suceava