Premierul Viorica Dăncilă se află, marți dimineață, într-o vizită de lucru în județul Suceava. În cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc la sediul Primăriei orașului Frasin, aceasta a fost întrebată despre extrădarea lui Radu Mazăre. Dăncilă a răspuns că justiția și-a făcut foarte prompt datoria.

„Nu aș vrea să comentez acest lucru. Justiția trebuie să-și facă datoria. Și-a făcut datoria, chiar foarte prompt și acest lucru trebuie să fie privit în mod egal, indiferent de nume. Deci nu ne referim la un nume, este un gest de normalitate”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată de ziariști dacă statul de drept în România funcționează, Viorica Dăncilă a răspuns: „Eu zic că da. Este vizibil că da. Eu nu aș lega statul de drept de o singură  persoană. În România statul de drept funcționează. Eu spun că noi respectăm statul de drept, respectăm justiția, și respectăm în același timp drepturile cetățenilor, pentru că toate acestea trebuie privite în mod egal”.

Chestionată dacă este o coincidență faptul că fostul primar al Constanței a fost adus în țară înaintea alegerilor europarlamentare, Dăncilă a răspuns: ” Nu știu dacă este o coincidență sau nu, nu vreau să comentez acest lucru. Pot să spun că am fost la curent cu tot procesul pentru aducerea în țară din Madagascar și noi am procedat într-un mod corect. Nu vreau să leg această acțiune de vot”.

Articolul precedentUn pieton și-a pierdut viața după ce a fost acroșat de un autoturism
Articolul următorHoții au dat iama în mașinile expuse la primul metru de autostradă din Moldova FOTO