VIDEO Primele imagini cu ursoaica cu pui care a speriat locuitorii stațiunii Câmpulung Moldovenesc

Prezența unui urs a fost semnalată pe străzile din municipiul Câmpulung Moldovenesc în patru nopți consecutive, locuitorii stațiunii fiind avertizați inclusiv prin serviciul RO-ALERT.

Săptămâna aceasta, în fiecare noapte autoritățile au fost sesizate despre faptul că un urs a fost văzut pe străzile municipiului stațiune Câmpulung Moldovenesc. Miercuri și joi seară locuitorii stațiunii au fost sesizați inclusiv prin serviciul RO-ALERT despre prezența animalului sălbatic pe diverse străzi din oraș. Străzile au fost patrulate de jandarmi și polițiști locali care au folosit semnalele acustice și luminoase pentru a speria animalul.

Ursul a intrat și în mai multe gospodării unde a atacat oi și capre, cuști cu iepuri și au distrus mai mulți stupi. La nivelul Primăriei Câmpulung Moldovenesc au fost deja înființate comisii pentru evaluarea pagubelor.

În noaptea de joi spre vineri, un localnic din Câmpulung Moldovenesc, aflat într-o mașină, a reușit să filmeze ursoiaca cu pui care se plimba pe străzile orașului.

Articolul precedentPercheziții în județele Timiș, Arad și Suceava. Patru persoane au fost reținute
Articolul următorUn bărbat de 60 de ani a fost găsit mort pe marginea unui drum județean