VIDEO Misiune inedită a pompierilor militari: vacă salvată din mijlocul râului Suceava

Misiune inedită penru pompierii suceveni. Militarii au salvat o vacă rămasă izolată pe o insulă de pe râul Suceava, în zona satului Sârghești.

S-a întâmplat luni după-amiază, în satul Sârghiești, comuna Todirești. Un echipaj al pompierilor militari a intervenit să salveze o vacă rămasă izolată pe o insulă de pe râul Suceava.

Stăpâna și-a dus animalul de dimineață, la păscut, și l-a priponit în lunca râului. Pe seară, când s-a dus să-l recupereze, nu l-a mai găsit.

Cel mai probabil, vaca a smuls priponul din pământul moale și s-a apropiat de râu ca să bea apă. Ulterior a mers spre insula plină de verdeață, din mijlocul râului Suceava.

Apa fiind în creștere, a speriat animalul, care nu s-a mai întors la mal, aflat la aproximativ 100 de metri distanță de insulă.

Un pompier militar, împreună cu un civil, au ajuns pe insulă. Ei unde au asigurat animalul, după care au început să-l direcționeze către mal, de unde alți militari trăgeau cordița de asigurare.

După ceva timp, văcuța, cu puterile epuizate de apă (în unele locuri cu o adâncime de un metru) și de cursul ei rapid, a ajuns cu bine pe mal, iar stăpâna a preluat-o și a dus-o acasă.

Articolul precedentFetiță rănită grav, pe trecerea de pietoni, de mașina condusă de directorul tehnic al DS Suceava
Articolul următorȘoferul primarului din Fălticeni s-a sinucis în timpul programului de lucru