VIDEO Focuri de armă la granița cu Ucraina. Trei ucraineni traficanți de țigări au fost reținuți

Joi seară, în zona Vicovu de Sus, lângă granița cu Ucraina polițiștii de frontieră au observat mai multe persoanecare cărau colete voluminoase. Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor respective, dar în momentul în care i-au văzut suspecții au abandonat coletele și au fugit spre graniță.

Pentru că suspecții nu s-au oprit, polițiștii de frontieră au tras 12 focuri de avertisment în plan vertical. În urma acţiunii au fost reținuți trei cetățeni ucraineni. În zonă au fost descoperite 20 de colete cu 9.840 de pachete cu țigări fabricate în Ucraina.

Țigările în valoare de 115.100 de lei au fost confiscate, iar cei trei cetățeani ucraineni cu vârste între 21 și 35 de ani au fost reținuți și sunt cercetați pentru infracțiunile de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat.

Tot joi, un echipaj al poliției de frontieră a observat la Brodina un autoturism Audi A6 care ieșea din curtea unui imobil. Când i-a văzut pe polițiști, șoferul a abandonat mașina și a fugit. În mașină au fost găsite 9.880 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 115.600 lei. Țigările și autoturismul au fost confiscate, iar polițiștii încearcă să îl identifice pe suspect.

Articolul precedentUn tânăr de 17 ani din Preutești a rupt cu mașina un stâlp de pe marginea drumului
Articolul următorTragedie într-o familie din Vadu Moldovei. Un bărbat a murit strivit de o placă de beton