VIDEO Bătăușul de la Dumbrăveni a fost reținut în arestul poliției

Bărbatul care a atact un elev în curtea Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni a fost reținut în arestul IPJ Suceava.

„În jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați direct la Postul de Poliție de la Dumbrăveni de către doi tineri în vârstă de 17 și 21 de ani cu privire la faptul că au fost victimele unei agresiuni comise de un bărbat de 41 de ani, din localitate, tatăl unui minor de 15 ani cu care elevul de 17 ani avusese un conflict. S-a stabilit situația de fapt și anume că la finalizarea orelor de curs bărbatul de 41 de ani împreună cu fiul său de 15 ani l-au așteptat pe tânărul de 17 ani pe care l-au agresat fizic motivând faptul că anterior între cei doi minori de 15 și 17 ani avusese loc un conflict”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Victima și-a chemat în sprijin un frate de 21 de ani, dar și acesta fost la rândul lui agresat de bărbat, care i-a spart și un geam de la mașină.

„A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, de asemenea s-a reținut și o infracțiune de distrugere întrucât bărbatul de 41 de ani a lovit vehiculul tânărului de 21 de ani. De asemenea în cursul acestei zile, materialul probator a fost completat și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice față de bărbatul de 41 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu.