Valutistul care și-a împușcat fratele rival în față, eliberat după o noapte în arestul Poliției

valutistul constantin onut

Un valutist din Suceava și-a împușcat fratele cu un pistol cu bile după un conflict de la rata schimbului valutar. Valutistul a fost eliberat după ce a petrecut o noapte în arestul poliției.

Conflictul a avut loc luni, în zona centrală a municipiului Suceava. Frații Ilie și Constantin Onuț dețin case de schimb valutar situate una lângă alta în parcarea Pieței Centrale din Suceava. Cei doi obișnuiesc să se certe de la rata schimbului valutar. Un astfel de conflict a izbucnit și luni. Cearta a escaladat iar Ilie Onuț a tras cu un pistol cu bile de cauciuc o singură dată spre fratele lui Constantin. Bărbatul a fost lovit în față, în zona bărbiei. Valutistul a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD.

Agresorul Ilie Onuț (foto stânga) a fost audiat de polițiști și a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul a fost eliberat după ce și-a petrecut noaptea în arestul poliției. Este acum cercetat pentru infracțiunile de uz de armă fără drept, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Foto: ziardesuceava.ro

Articolul precedentVIDEO Boncănitul cerbului într-o pădure din Valea Putnei
Articolul următorMedicul Cătălina Zorescu renunță la șefia Direcției de Sănătate Publică