USV, la cel mai prestigios eveniment internațional din domeniul învăţământului superior

Universitatea „Ștefan cel mare” Suceava își prezintă oferta educațională la Washington, la cel mai prestigios eveniment internaţional din domeniul învăţământului superior.

Un număr de 24 de universităţi româneşti, printre care și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, îşi prezintă oferta educaţională, în perioada 26-31 mai, la Washington (SUA), în cadrul conferinţei şi expoziţiei anuale NAFSA, cel mai prestigios eveniment internaţional din domeniul învăţământului superior.

Deplasarea delegațiilor din România la această conferință, care reuneşte 3.500 de universităţi din peste 100 de ţări și la care sunt așteptați peste 10.000 de participanţi, este organizată de Consiliul Naţional al Rectorilor.

Alături de rectorii universităţilor româneşti şi de cei peste 70 de reprezentanţi ai mediului academic românesc, la eveniment participă Secretarul de Stat pentru învăţământ superior, prof. Gigel Paraschiv, precum şi reprezentanţi ai UEFISCDI şi ai Agenţiei Naţionale Erasmus.

Articolul precedentPrimarul orașului Broșteni a rămas fără mandat după ce a fost găsit în conflict de interese
Articolul următorCod portocaliu de vijelii, descărcări electrice și grindină în mai multe localități din județul Suceava