Tânărul, care se afla sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, a fost prins de oamenii legii. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Miercuri, în jurul prânzului, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, în timp ce acționau pe DC 51B din comuna Dornești, la intersecția cu drumul comunal denumit popular „strada Căminului”, au observat un autoturism care se deplasa pe DC 51B, spre DN 17A (centrul comunei), la volanul căruia se afla un tânăr  de 24 ani, din comuna Dornești, care nu posedă permis de conducere.

Oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului respectiv, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, cerând în sprijin un alt echipaj de poliție.

După aproximativ o sută de metri, autoturismul urmărit a pătruns în curtea unui imobil loc în care funcționează un service auto, fiind urmărit de către echipajul de poliție.

Conducătorul auto a coborât din autoturism, fiind oprit de către polițiști prin folosirea forței fizice.

După identificarea conducătorului auto, la locul faptei a ajuns și echipajul de poliție solicitat în sprijin.

În urma verificărilor  în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că tânărul de 24 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

De asemenea, s-a constatat că acesta se află sub măsura preventivă a controlului judiciar, pentru săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”, până la data de 29 octombrie.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore și i s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.