A fost urmărire ca în filme la primele ore ale dimineții pe o sosea din Suceava. Un bărbat care a condus băut, a fost oprit de polițiști cu 23 de focuri de armă. 

Polițiștii au observat la Șcheia un autoturism care mergea haotic și au vrut să îl oprească, numai că șoferul și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au blocat drumul iar apoi au scos pistoalele și au tras nu mai puțin de 23 de focuri de armă, chiar în stradă.

 

Șoferul băut a fost prins după ce roțile mașinii au fost ciuruite. El a fost dus la spital pentru prelevare de probe de sânge și apoi la Poliția Municipiului Suceava pentru audieri.

Conform IPJ Suceava, în jurul orei 05:20 un echipaj de ordine publica, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Șcheia a observat în trafic un autoturism despre al cărui șofer existau date ca a consumat băuturi alcoolice.

 

Echipajul de poliție a efectuat semnale acustice și luminoase pentru oprirea autoturismului, însă șoferul nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare, fiind efectuată o urmărire în trafic pe o distanță de cca. 4 km pe mai multe străzi din com. Scheia, iar ulterior pe raza municipiului Suceava.

În momentul în care vehiculul urmărit a ajuns în intersecția de la OMV Obcini, conducătorul auto a frânat brusc, iar polițiștii au coborât din autospeciala pentru a-l intercepta.

Șoferul a efectuat o manevra de mers cu spatele și a pornit din nou in viteză, moment in care cei doi polițiști au făcut uz de armă, trăgând în anvelopele autoturismului.

Un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a intervenit, de asemenea, și a reușit blocarea autoturismului.

 

Conducătorul auto a fost extras din vehicul, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,91 ml/l alcool in aerul expirat.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentNinsori în zonele de munte – Temperaturi de -11 grade – În ce zone se circulă în condiții de iarnă
Articolul următorS-a aflat adevărul despre racheta căzută în Polonia: Rusia este vinovată! – Rezultatul complet al anchetei